Wie ben ik?

Mijn naam is Rob Terwisse en in 2014 heb ik de site videoprojecten.nl in het leven geroepen. Ik ben afgestudeerd in de Communicatiewetenschap aan de Universiteit te Nijmegen op het onderwerp televisiewerkelijkheid.

Na de opleiding ben ik gaan werken in de evenementenbranche. In 2005 heb ik mijn eigen evenementenbureau opgericht onder de naam Terwisse Producties. Sindsdien organiseer ik zelf evenementen en werk ik voor diverse organisaties uit de branche.

Naast het evenementenwerk heb ik sinds mijn opleiding bij verschillende lokale tv-zenders gewerkt en audiovisuele opleidingen gevolgd. Inmiddels krijg ik regelmatig opdrachten die uiteenlopen van camerawerk, montage of de volledige productie.

Van het een komt het ander en zo ben ook in aanraking gekomen met het geven van workshops. De afgelopen jaren heb ik regelmatig workshops gegeven aan leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Wie zijn wij?

De meeste projecten komen tot stand in samenwerking met professionals uit verschillende vakgebieden. Muziek is een vak en net zo belangrijk als beeld. Ik werk samen met een professionele muzikant met een eigen studio. Daarnaast werk ik samen met een professionele coach om teambuilding projecten te organiseren voor bedrijven. Ieder project vraagt om de juiste mensen!